foto: Myra May

rondleidingen en lezingen

RM

 

Marko Kassenaar werkt als privégids voor cliënten uit de corporate sector. Hij verzorgt speciale programma's voor senior level customers en expats. Deze programma's omvatten museumrondleidingen, lezingen, historische stadswandelingen en concertbezoeken, allen georganiseerd op VIP-niveau. De klant hoeft niet in de wachtrij te staan en krijgt de beste plaatsen bij concerten. Momenteel organiseert Marko deze tours voor onder andere de ABN AMRO, De Nederlandsche Bank, verschillende tophotels en particuliere klanten.

Marko Kassenaar verzorgt daarnaast rondleidingen en lezingen in de belangrijkste musea van Amsterdam, waarbij het Rijksmuseum zijn thuisbasis is. Voor dit instituut treedt hij regelmatig op als rondleider voor bezoekers uit de top van de internationale kunst- en zakenwereld. Daarnaast geeft hij rondleidingen in de Hermitage, het Van Goghmuseum en geeft hij op aanvraag speciale stadswandelingen over de geschiedenis van Amsterdam.

Marko werkte als gids mee aan de NTR TV-serie "De Gouden Eeuw", de Grote Bijbelquiz 2013 en nieuwsitems voor de internationale (kunst)media. In 2014, 2015 en 2016 volgden opnames voor cultuurzenders uit Japan, Rusland, Frankrijk, Italië en Zweden.

Kassenaars combinatie van een academische kennis met een onderhoudende vertelstijl is zeer succesvol. Zijn grote voorbeelden zijn Stephen Fry en Bill Bryson, die kennis overdragen in een begrijpelijke verteltrant en met een prikkelend gevoel voor humor.

Neem contact op met Marko voor het boeken van een rondleiding of lezing:

Mail: info@markokassenaar.nl
Telefoon: 020-6897654
Mobiel: 06-31 99 81 00
Twitter: @MarkoKassenaar
Of bezoek zijn LinkedIn profiel