publicaties


© Rijks, Masters of the Golden Age,
a Marcel Wanders publication, 2015
Creativity is Bliss heet het artikel dat Marko Kassenaar schreef over de symboliek in de architectuur van het Rijksmuseum. Dit artikel maakt onderdeel uit van het boek Rijks - Masters of the Golden Age van Marcel Wanders. In deze publicatie worden meer dan 60 Meesterwerken uit het Rijksmuseum toegelicht door invloedrijke denkers en kunstenaars als Alain de Botton, David Allen, Anton Corbijn en vele anderen.

Het boek werd voor het eerst aan het publiek getoond op de Frankfurter Buchmesse 2015 en in het Rijksmuseum in april 2016. Op 14 juni 2016 presenteerde Marko Kassenaar het boek in de Nederlandse Ambassade in Berlijn. Voor meer informatie kunt u hier klikken.
 


 

Rijksmuseum Van Gogh Museum Hermitage Things To Do in AmsterdamAnne Frank

In opdracht van uitgever Liesbeth Heenk publiceerde Marko Kassenaar een aantal gidsen over de belangrijkste musea van Amsterdam en hun collecties. Deze gidsen zijn in het Engels en Frans verkrijgbaar en als paperback of e-Book te bestellen via Amazon en de website van Amsterdam Museum eBooks.

Vanaf de publicatie in april 2013 bezetten deze boeken hoge plaatsen in de Amazon verkooplijsten, met positieve recensies en een gemiddelde waardering van 5 sterren.

U kunt de gidsen bestellen door op de afbeeldingen te klikken.

 

Mail: info@markokassenaar.nl
Telefoon: 020-6897654
Mobiel: 06-31 99 81 00
Twitter: @MarkoKassenaar
Of bezoek zijn Linkedin profiel